Saturday, March 28, 2015

splash me me meee :)

Revin, mai documentat - că am cam repezit-o pe asta cu mersul în Thailanda cu Cristian China-Birta (dap, Chinezu!). N-ați uitat, nu, despre ce era vorba ?
Eh, chiar dacă ați uitat...

Post by Baneasa Shopping City.


Cică mall-ul Băneasa Shopping City a pornit în căutarea unei persoane pe care s-o trimită în Thailanda. Şi nu oricum, ci într-o companie selectă, din care fac parte, pe lîngă Cristian China-Birta, Ana Morodan, Alina Gherghe, Cosmin Tudoran şi Cristian Vasile. 
Rețeta e simplă: mergi în Băneasa Shopping City din Bucureşti, fă-ți o poză cu tuk tuk-ul de-acolo și poţi merge în Thailanda - dacă, după ce-ţi faci poza, o pui pe Facebook, Instagram sau Pinterest (cu hashtag-urile #baneasashoppingcity, #ishopitravel şi #1selfie2thailand), dai tag contului Băneasa Shopping City şi, astfel înscris în concurs îl și cîștigi ! Și poţi merge alături de Chinezu şi întreaga gaşcă veselă în Thailanda.

Ce trebuia să fac eu: să sugerez un slogan, un text pe care Chinezu să și-l pună pe tricou în Thailanda. Între timp, cum ziceam, m-am documentat mai serios - și am aflat că echipa care va pleca în expediția cu pricina prinde acolo Songkran-ul, un festival 'al Noului An' ! Și pentru că acest Songkran este o oportunitate-cheie pentru 'cele rele să se spele, cele bune să se-adune', apa este un element-la-fel-de-cheie: lumea se stropește una-două, ceea ce e, de altfel, binevenit, că e cald tare. În acest context, cred că e logic că un mesaj, de asemenea binevenit, pe un tricou de turist înfierbîntat, ar putea fi splash me (me mee) sau chiar, mai direct, ผมเปียก - că nu cred că s-au înmulțit atît de tare românii pe-acolo încît să înțeleagă un 'udă-mă'...

Cu apă, nu cu เบียร์*, că ar fi mare păcat ! :)


* hai că era ușor de ghicit: เบียร์ e bere !


No comments :

Post a Comment