Saturday, March 21, 2015

ba iarna-i ca vara

Și ieri a fost zăpadă pe-aici. Normal că m-am enervat îngrozitor cînd am auzit că unii pleacă, acușica, în Thailanda. Sau pot pleca...


Am preluat-o pe asta via Cristian China-Birta (da, Chinezu!). Cică mall-ul Băneasa Shopping City a pornit în căutarea unei persoane pe care s-o trimită în Thailanda. Şi nu oricum, ci într-o companie selectă, din care fac parte, pe lîngă Cristian China-Birta, Ana Morodan, Alina Gherghe, Cosmin Tudoran şi Cristian Vasile. 
Rețeta e simplă: mergi în Băneasa Shopping City din Bucureşti, fă-ți o poză cu tuk tuk-ul de-acolo și poţi merge în Thailanda - dacă, după ce-ţi faci poza, o pui pe Facebook, Instagram sau Pinterest (cu hashtag-urile #baneasashoppingcity, #ishopitravel şi #1selfie2thailand), dai tag contului Băneasa Shopping City şi, astfel înscris în concurs îl și cîștigi ! Și poţi merge alături de Chinezu şi întreaga gaşcă veselă în Thailanda.

Unii vor putea ieși, deci, în tricou, afară la joacă, mai devreme decît mine :( Și, dat că mi s-a cerut să  sugerez ce mesaj cred că ar trebui să-şi scrie Chinezu pe unul dintre tricourile pe care le va purta în Thailanda (na, că iar mi-am amintit! și m-am enervat, normal!), altă idee mai bună decît cea din titlu nu mi-a venit: ba iarna-i ca vara !



No comments :

Post a Comment