Saturday, March 28, 2015

dap, mobile advertising congress 2015 :)Era clar încă din 2008-2009: odată cu a doua generație de iPhone, un puhoi de tineri de pe toate meridianele, nerăbdători să-și protejeze existența online de controlul părinților, dar și tot felul de profesioniști care au nevoie de informații on-the-go, vor muta, foarte-foarte repede, traficul online de pe laptop pe telefon mobil. De aici, problema era doar cît de repede se va îmbunătăți calitatea conexiunii mobile și, firește, cît de iute vor scădea costurile.  
În România, la finalul lui 2014, existau 7,5 milioane de smartphone-uri, 22,6 milioane de cartele SIM şi 9,3 milioane de abonamente active conform datelor ANCOM. 9% din tot traficul de internet din România se generează de pe dispozitive mobile, potrivit unui studiu realizat de compania de cercetare și consultanță Gemius în 2014. Oamenii preferă să își ocupe timpul navigînd online de pe telefon în mijloacele de transport în comun, atunci cînd merg la cumpărături, dar și la slujbă și acasă - deci, practic, tot timpul, căci procentul de utilizare al smartphone-ului este aproximativ constant de-a lungul întregii zile, cu excepția perioadei între 9 si 11 p.m., în timpul săptămînii și între 9 si 10 p.m, în timpul week-end-ului, cînd utilizatorii sunt cei mai activi. 

Mobile Advertising Congress este unul dintre cele mai importante evenimente de profil din Europa de sud-est, care aduce în prim plan transformările, oportunitățile și provocările mediului mobile, precum și ultimele tendințe din domeniul mobile marketing. În acest an, evenimentul se află la a șasea editie și va atrage lideri autohtoni și internaționali cu viziune și experiență în mediul online, antreprenori, profesioniști din domeniul marketingului, bloggeri, pasionați de tehnologie și inovații în mobile advertising


Mobile AdvertisingCongress 2015 are loc pe 31 martie, la Hotel Intercontinental București. Moderatorul acestui eveniment va fi Cristian China Birta, "cel mai utilizat blogger" de către agenții în topul bloggerilor cu care au colaborat acestea în 2014, realizat de către Revista Biz. Evenimentul este sustinut de Vodafone Romania – Presenting Sponsor și de o suită de parteneri media: Marketing Portal, Manager.ro, AdHugger, GadgetTrends, Promo afaceri, Learning Network, 9AM, România Liberă, Jurnalul de Afaceri, Orașul Meu, mediaTRUST.

Engage ? :)

No comments :

Post a Comment