Friday, June 17, 2016

mai bine vivant decît fotbalist

Așa să știți: dacă împărtășiți părerea mea față de fotbalul românesc (btw, tocmai mă uit, cu coada ochiului, la spectacolul de balet Spania - Turcia), dar vreți, totuși, să onorați atitudinea fotbalistului român care joacă alături de alți fotbaliști români, să știți că se întîmplă, zilele astea, în București, Festivalul Internațional de Statui Vivante ! Tot Teatrul Masca, a șasea ediție. 

Ieri, începînd cu ora 20, a avut loc Noaptea Statuilor Vivante – la Casa Filipescu Cesianu. Azi și mîine statuile cu pricina se află în Parcul Crângași. Iar duminică și luni - în Parcul Al.I. Cuza. 


Accesul la toate reprezentațiile din cadrul Festivalului este, firește, gratuit. 
Accesul la ceea ce s-a întîmplat zilele astea și în edițiile trecute - uite chiar aici: https://www.facebook.com/festivalulinternationaldestatuivivante/photos/?tab=albums.
Nu m-am prins la timp, dar Noaptea Statuilor Vivante a fost și o ocazie de Instameet. Dacă v-ați nimerit acolo (sau aveți acces la camera colegului de cameră care a ajuns acolo, în timp ce voi vă pregăteați de urmărirea altor statui vivante, în meciul Germania - Polonia), puteți încărca fotografii de la eveniment folosind hashtag-ul #statuivivante (atenție, pînă pe 19 iunie inclusiv), iar cea mai reușită fotografie va fi premiată cu 50 de euro. 

Hai vivacitatea, zic, deci !

No comments :

Post a Comment