Wednesday, July 8, 2015

vara, mișcarexona

Rămîne așa cum ne-am înțeles: soarele s-a topit și a curs pe pămînt
De niște luni, în conformitate cu structura pieței muncii din Piatra Neamț, n-am mai prea lucrat noaptea - cu trezirea, ca boierul, pe la 9-10. Mă trezesc la 6, cît să întîmpin funcțional schimbarea zilei pe server-ele de pe coasta de est a Statelor Unite (la 7). Trebăluiesc online pînă după 10 (schimbarea zilei pe coasta de vest), apoi mă scurg prin tîrg, vreo oră, pentru varii activități offline - după care, înapoi de la 35 de grade de afară la cele 28 din casă. Altă tură de offline e de neconceput pînă după apusul soarelui - ca la spaniolii de oriunde sau la italienii din sud :) 
Și, în acest context de năclăire cu soarele ăla topit, nu poate fi decît binevenită reîntîlnirea cu mereu-reinventata-cu-ajutorul-tehnologiei Rexona :) Care nu te lasă la greu - căci dacă nici soarele topit din zilele astea nu înseamnă o greutate notabilă... 
Pentru că MotionSense face ca micro-capsulele de deodorant să se activeze la mișcare ! Bine, nu e ca și cum toropeala asta ar încuraja tare multă mișcare... Deși: știați că o oră de împins căruciorul de supermarket face cît o jumătate de oră de aerobic ? :)
Infopgraphic-rexona-v5-medium
Cu vorbele lor, deci:
• Rexona este primul antiperspirant din lume care conține microcapsule activate de mișcare și îți asigură protecție eficientă și senzație de prospețime pe parcursul întregii zile.
• Pentru că susține un stil de viață activ, Rexona a creat MotionSense, o tehnologie inovatoare, cu microcapsule, ce se activează la fiecare mișcare. 
• Cu cât faci mai multă mișcare, cu atât se eliberează mai multă prospețime. Microcapsulele cu parfum se sparg la fiecare mișcare pe care o faci, pentru ca tu să te bucuri de o senzație de prospețime îndelungată. Oricare ar fi pasiunea ta și orice ti-ai dori să realizezi, Rexona, cu tehnologia unică MotionSense, te ajută să faci faţă provocărilor fiecărei zile.

No comments :

Post a Comment