Sunday, June 14, 2015

samsung galaxy s6 - aproape fără cuvinte !

Sînt utilizator convins de Android. Am intrat în era smartphone-urilor cu un Nokia - și am rezistat alături de el pînă cînd finlandezii au bătut definitiv palma cu Microsoft. Așa că mi-am luat, în scris, la revedere de la ei în februarie 2011, dar am amînat gestul efectiv pînă în august al aceluiași an - cînd (după ce am evaluat niște HTC) m-am declarat mîndrul deținător al unui Samsung Galaxy S II.
Din varii motive, am amînat pasul către un Galaxy S mai șmecher - în principal pentru că mă simțeam foarte bine cu un telefon negru din... din cap pînă în picioare era să zic (și am și zis!), dar înțelegeți voi, însă și fără rama aia lucitoare. Dar, acum că au apărut Samsung Galaxy S6 și Galaxy S6 edge, a venit momentul să reevaluez idiosincrazia asta față de rama argintie :> Designul seriei Galaxy S arată din ce în ce mai smashing !
Dincolo de toate lucrurile despre care se poate tăcea cu gura căscată legate de Lollipop-ul rulînd pe un procesor Quad 2.1GHz și unul Quad 1.5 GHz (oh, Octacore!), două lucruri am de zis despre Galaxy S6: 
* camera foto - nu numai că 'principala' are 16 MP, dar e un Porsche al camerelor foto, se deschide cu o super-viteză, printr-o simplă apăsare dublă a butonului home; și
* viteza de încărcare - firește wireless, plus o încărcare o dată și jumătate mai rapidă față de Galaxy S5 (și de multe-multe ori mai rapidă față de al meu Galaxy S II!), ceea ce, pentru mine, a devenit extraordinar de important...
Zău că nu e de comentat cine știe ce - ci numai de privit și de minunat !