Thursday, April 16, 2015

quickmobile by profitshare

Dacă știți de Google Ads, știți și de Profitshare. Ceea ce s-ar putea să nu știți e că numiții QuickMobile (îi știți, cei cu Samsung Galaxy 6) s-au hotărît să se alăture și ei platformei Profitshare. Și cum, acolo unde pășesc, cei de la QuickMobile umblă însoțiți nu doar de o fanfară, ci de o întreagă orchestră, ei vin și cu o supra-ofertă pentru afiliații deținători de site-uri și de bloguri. Cu cuvintele lor,
Gama QuickMobile include peste 6000 de produse disponibile online de la circa 200 de branduri internaționale premium. Mai mult, QuickMobile oferă comisioane ce depășesc media oferită de advertiserii IT&C din rețelele de marketing afiliat, respectiv 3% pentru Telefoane și Tablete, 10% pentru produsele din categoria Gadgets, 20% pentru articolele din categoria Accesorii, 20% pentru produsele din categoria Branduri de lux.


Plus un concurs special pentru toți afiliații Profitshare, derulat în perioada 1–30 aprilie 2015, la care premiul cel mare constă într-un Samsung Galaxy S6 32 GB negru, adus în premieră în România de către QuickMobile. 
Tot ce trebuie să faceți este să promovați cât mai multe produse QuickMobile, iar la finalul concursului, cei mai activi afiliați vor fi premiați în funcție de valoarea comisioanelor încasate. Premiile oferite pentru locurile doi și trei reprezintă o tabletă Xiaomi MIPAD şi un smartwatch MYKRONOZ ZeClock. Și toți afiliații care intră în concurs, indiferent de valoarea comisioanelor încasate, au șansa să cîștige, prin tragere la sorți, o tabletă Nokia Lumia 2520. Mai multe detalii și regulamentul complet al concursului sunt disponibile aici.
Ia să încercați...