Sunday, April 26, 2015

cu cartea pe bicicletă

Am ratat, în București, Ziua Mondială a Cărții, am ratat și marșul, de ieri, al bicicliștilor - dar sper să mă intersectez, la un moment dat, cu turul Cărțile copilăriei pe bicicletă
Căci, poate nu știați, între 23 aprilie şi 3 mai 2015, Alteța Sa Regală Principele Nicolae al României va pedala 1000 de kilometri alături de campionul național la ciclism, Alex Ciocan, dar şi de alţi biciclişti care vor să li se alăture pe un traseu care porneşte din Sighetu Marmaţiei şi continuă în Dej, Cluj Napoca, Alba Iulia, Sibiu, Brașov, Sinaia, București, Călărași şi Constanța. Scopul este strîngerea de fonduri pentru implementarea unui program naţional care să-i apropie pe copii de lectură - Cărţile copilăriei.

Asociația Curtea Veche ține să vă lase să știți, vorba anglofonului, că puteți contribui și voi la strîngerea de fonduri și chiar puteți pedala alături de Alteța Sa Regală și de Alex Ciocan. Ca să vă puneți de acord cu programul turului, urmăriți neapărat pagina oficială a evenimentului și pe cea de Facebook a asociației.

No comments :

Post a Comment