Tuesday, April 28, 2015

bani cu quickmobile via profitshare


Sper că n-ați uitat de QuickMobile care s-a hotărît să se alăture platformei Profitshare - implicit de faptul că vă puteți umple de bani, cu blogul vostru cu tot ! Cu cuvintele lor,
Gama QuickMobile include peste 6000 de produse disponibile online de la circa 200 de branduri internaționale premium. Mai mult, QuickMobile oferă comisioane ce depășesc media oferită de advertiserii IT&C din rețelele de marketing afiliat, respectiv 3% pentru Telefoane și Tablete, 10% pentru produsele din categoria Gadgets, 20% pentru articolele din categoria Accesorii, 20% pentru produsele din categoria Branduri de lux.
Ca să nu mai vorbim de un concurs special pentru toți afiliații Profitshare, derulat în perioada 1–30 aprilie 2015, la care premiul cel mare constă într-un Samsung Galaxy S6 32 GB negru, adus în premieră în România de către QuickMobile. Tot ce trebuie să faceți este să promovați cât mai multe produse QuickMobile, iar la finalul concursului, cei mai activi afiliați vor fi premiați în funcție de valoarea comisioanelor încasate. Premiile oferite pentru locurile doi și trei reprezintă o tabletă Xiaomi MIPAD şi un smartwatch MYKRONOZ ZeClock. Și toți afiliații care intră în concurs, indiferent de valoarea comisioanelor încasate, au șansa să cîștige, prin tragere la sorți, o tabletă Nokia Lumia 2520. Mai multe detalii și regulamentul complet al concursului sunt disponibile aici.
Ia să încercați, mai sînt două zile pline din concurs - și multe zile în Profitshare !