Tuesday, May 6, 2014

oriunde. tot timpul. dar neapărat week-end-ul ăsta :)


Am montat standuri și mobilier stradal la primul Tîrg al organizațiilor neguvernamentale (tatăl sau bunicul actualului ONGFest), la sfîrșitul anilor '90. Și la al doilea. Nu mai țin minte dacă și la al treilea...

Apoi anii au trecut ca, știți voi, nori lungi pe șesuri, și acum avem 
ONGFest 2014, la care vă puteți întîlni cu un puhoi de organizații neguvernamentale, mari și mici. Pe 10-11 mai, în Herăstrău - intrarea Charles de Gaulle. Vreți să vreți ? :) 
Din punctul meu de vedere, ar fi de făcut chestia asta cu Incubator107 (văd că mai au doar pagina de Facebook acum - ceea ce e ok, că aveau domeniu pe .com!), un proiect al Asociației Culturale Macaz. Un experiment foarte eficient, demarat în 2011 de către Ștefana Popa și Lavinia Cârcu și Alina și Bobby, în mansarda casei Ștefanei din Traian 107, în București. Experimentul funcționează așa: în spațiul deschis al Incubatorului, diverși 'meșteri' se oferă să susțină ateliere, mai mari sau mai mici - iar participanții răsplătesc meșteria și organizarea prin donații. Mai multe despre Incubator107 - de pildă aici, dar și în multe alte locuri.    


Trageți, deci, o fugă prin Herăstrău, week-end-ul ăsta, la ONGFest 2014. Și dacă vreți și voi să vreți (ca mine, în poster-ul de mai sus) :) organizatorii au creat o aplicaţie cu ajutorul căreia vă puteți face propriile afişe ONGFest, personalizate corespunzător. Dacă vreți să faceți asta, dați un semn - ca să vă transmit cum să vă logați în aplicaţie.