Monday, January 27, 2014

curs blitz de design de proiect (update)


Au trecut 10 zile de la primul anunț al cursului de design de proiect care se va rostogoli din februarie într-un format de opt ore (trei ore vinerea, cinci ore sîmbăta) - urmat, ulterior, de asistență online. 

După un week-end care a trecut tare repede, avem așa (și o iau într-o ordine invers cronologică):

București: 6-7 februarie, sesiune 'închisă'
Bacău: 14-15 februarie 2014
Galați: 21-22 februarie 2014
* Iași: 28 februarie - 1 martie 2014
* din nou Galați: 7-8 martie 2014 

În Slatina și Focșani au rămas reuniuni informale, iar pe harta 'reuniunilor informale' a apărut și Craiova. Va exista și o... să-i spunem 'vizită de studiu' la Cîmpulung Muscel. Pentru acestea, datele nu sînt clarificate încă. 

Dacă sînteți interesați, dați de știre. Nu e cu acreditare, e doar cu un certificat de participare semnat de formator (de-acum) autorizat. 

E cu niște bani - și anume 150 RON. Pentru orice plata anticipată în cont bancar înainte de 1 februarie (pentru sesiunile din Bacău, Galați și Iași) operează, normal, o reducere de 10% ! 
Contul bancar e unul de organizație.
Evident, facturi și/sau chitanțe. Ca taxă de curs, dar și donațiile sînt, oricînd, binevenite - o parte consistentă din acești bani acoperă, oricum, cheltuieli administrative și logistice organizaționale.  

Sînteți interesați de vreuna din sesiunile de mai sus? Aveți (prin absurd) vreo (altă) propunere pentru o sesiune similară în București ? Deci, dați un semn, deci...:)


No comments :

Post a Comment