Saturday, January 25, 2014

cashback expressȘtiți cum funcționează conceptul de cashback, căci în România s-a aplicat, prima oară, offline: atunci cînd cumperi ceva de la un magazin din rețea, o fracțiune din comisionul artizanului rețelei de cashback se reîntoarce la tine. 

Ca să beneficiezi de un astfel de sistem, atunci cînd cumperi offlinela momentul plății, arăți comerciantului un card de fidelitate sau plătești cu un anume card de credit. Cînd o faci online, pur și simplu trebuie să accesezi site-ul comerciantului via site-ul intermediarului care operează rețeaua de cashback - fiind, firește, înregistrat și conectat pe acel site al intermediarului. În acest mod, codul tău de client poate fi urmărit și recunoscut în întreaga rețea.

Dacă vă interesează o astfel de formulă, e un moment bun pentru a încerca o experiență cu . În perioada 20 ianuarie – 3 februarie 2014, fiecare utilizator nou înregistrat primește automat un... să-i zicem bonus 'de încurajare' de 10 RON în cont. Fac plăți săptămînal (nu lunar), în cont sau via PayPal. Și au luat un start 'responsabil social' - printr-un parteneriat cu Fundația Mihai Neșu, 5% din venitul generat de utilizatorii ADUNA.ro este donat pentru programele fundației. 


Aduna

Încercați, deci, cu ADUNA.ro. Aproape 280 de comercianți de toate felurile (nu numai din România) în portofoliu, în acest moment. Cît de rău poate fi...? Deși ok, ok, atunci cînd e vorba de shopping - asta (Cît de rău poate fi...?) nu-i deloc exclus să fie o discuție foaaarte lungă :)