Wednesday, December 20, 2017

multisnacking

Multitasking. Pentru el, asta înseamnă patru jocuri deschise în două browsere diferite. Plus Facebook. Plus alte 66 de site-uri - deschise, poate mă repet, în două browsere diferite. Pentru alt el, asta înseamnă echilibrarea unei doze de bere între mîna dreaptă și buza de jos într-o manieră care să permită o vizibilitate imperfectă, dar funcțională, a ecranului televizorului. În paralel cu echilibrarea unui picior peste alt picior. Efort de coordonare mînă-ochi-picior. Ritm infernal. Multitasking, frate. 
Eu fac parte, normal, din prima categorie. Am un stil de viață activ (comentezi?), iar ziua are mult prea puține ore pentru mine. Și nu țin post niciodată.



Meat snack-ul Campofrio este gustarea rapidă și sățioasă care îți dă energia necesară să continui datorită conținutului mare de proteine. Ideal pentru cei ocupați, dinamici, care nu au timp și sunt interesați de soluții cît mai eficiente în toate aspectele vieții lor. Astfel, la birou, poți termina cu succes un proiect după ce ți-ai reîncărcat bateriile, în călătorie poți  ajunge la destinație cu succes după ce ți-ai luat doza de energie din noul meat snack, iar la o terasă poți savura cu prietenii acest produs și vei avea chef de stat la povești. Campofrio nu face și bere (cred!) - dar cine mai are nevoie de proteine din bere, atunci cînd ai o alternativă care-ți permite să-ți folosești și dinții...?
Active-Snack-devoratori-final-GT-01
Reîncarcă-te, deci. Odată cu lansarea Active Snack, Campofrio aduce pe piața românească un nou stil de snacking: smart, ideal porționat; cu un conținut ridicat de proteine; nutritiv; fără gluten; fără lactoză; fără coloranți; fără potențiator de aromă; cu puține calorii.
În lista de mai sus, era și 'delicios' - l-am eliminat, deocamdată, ca să îl puteți adăuga voi, după plac (la propriu!), odată ce achiziționați produse Campofrio Active Snack. Și dacă o faceți pînă la finalul lunii ianuarie, ați face bine să vă înscrieți și pe site-ul http://www.activesnack.ro/, unde se pot cîștiga premii săptămînale).



No comments :

Post a Comment