Saturday, July 29, 2017

havana, mai aproape

Vara aceasta, Havana Club aduce capitala Cubei pe o stradă din România. Aventura Havana In The Street începe online, acolo unde iubitorii de rom pot contribui la forma finală a unui graffiti realizat de cei de la Sweet Damage Crew și pot alege inclusiv orașul în care acesta va fi realizat. În joc sunt numeroase premii săptămînale, dar și premiul cel mare: o vacanță de 5 zile în Havana pentru două persoane.
KV-Havana In The Street

Pe www.havanainthestreet.ro, vizitatorii joacă rolul personajului principal în fiecare dintre cele opt episoade ale ilustrației. Astfel, la fiecare două săptămâni Havana Club dezvăluie un nou episod și stârnește imaginația iubitorilor de rom, lăsându-i să decidă continuarea următorului capitol din graffitiul Havana In The Street.
După ce contribuie la continuarea poveștii Havana In The Street, utilizatorii pot alege orașul în care Havana Club și Sweet Damage Crew vor transpune ilustrația pe un mural. Bătălia se dă între București, Cluj, Constanța, Iași, Sibiu și Timișoara, iar orașul învingător va fi cel care va strînge cele mai multe share-uri pe Facebook, din site.

Susține, deci, și tu, unul din cele șase orașe. 
Eu povestesc Bucureștiul. Uite-așa: