Thursday, February 23, 2017

pizza roulette

Deci, ce e Pizza Roulette, deci ? E o campanie lansată recent de oliviera.ro care sună cam așa: tu strângi o gașcă de prieteni la tine, apoi comanzi pizza de pe pagina specială a campaniei. Pizza aia care va ajunge la tine va avea ceva special: una dintre felii va fi foarte, foarte iute. Tot ceea ce trebuie să faci este să-ți provoci prietenii să se strîngă în jurul unei pizza, să învîrți acea pizza, apoi să vezi reacția celui care nimerește felia iute. 
De fapt, nu doar să o vezi, ci și s-o consemnezi, normal: dacă faci fotografii sau clipuri video și le plasezi pe Facebook sau Instagram cu hashtag-ul #PizzaPartyOliviera, ai ocazia de a cîștiga premii iuți și interesante. Dacă vrei să vezi cum se joacă Pizza Roulette, uită-te la clipul de mai jos:
Parcă mă văd la o #PizzaPartyOliviera cu echipa de la Blogal Initiative. De ce ? Pentru că merită :) Pentru că mi-e dor de ei. Și pentru că pizza iute cere, mai insistent decît pizza ne-iute, bere. Or bere rimează întotdeauna cu Blogal Initiative...

Nu vreau să fiu înțeles greșit, n-am absolut nimic împotrivă să trag eu felia iute. Sînt un tip călit cu quesadilla (făcută cu jalapeño veritabil, importat din Mexic) la Jo's Bar (Praga, 1995 și după). Sînt cel care cere extra jalapeño - și i se aduce nu unul întreg, ci trei rondeluțe, deoarece cehoaicei care servește la masă nu-i vine să creadă că există cineva care ar mînca un jalapeño întreg. 




No comments :

Post a Comment