Friday, January 6, 2017

ecou la 'mulțumesc'

Eu n-am fost în stare să postez decît pe Facebook, imediat după alegeri, un foarte scurt mesaj cu mulțumiri adresat unor eroi ai anului 2016.
Drept care îndrăznesc să vă propun azi acest text al Simonei Tache, care face încă un pic de dreptate fabuloasei desfășurări de energie care a făcut posibilă guvernarea 'altfel' a lui Dacian Cioloș.   


În mesajul acela, al meu, de pe Facebook, am tăguit doar cîțiva dintre miniștrii, secretarii de stat și consilierii (pe care îi știu și/sau cu care am făcut lucruri personal 'în viața mea anterioară') care și-au abandonat trebile, iarna sau vara trecută, ca să construiască un proiect nemaivăzut în România. Dar sînt atîția pe care n-am apucat să-i cunosc și pe care aș fi vrut să-i cunosc... Noroc de Simona, că știe ea să le zică tuturor, lucruri, după merit. 
Mulțumesc, deci, încă o dată - a fost nemaipomenit ! Și să mai faceți (așa cum mi-au răspuns Oana, apoi Andrei, pe Facebook) - chiar dacă, strict în acest moment, o asemenea perspectivă pare foarte-foarte îndepărtată...