Thursday, November 24, 2016

uber x100... sau, și mai bine, x7

M-am înregistrat pe Uber încă din perioada de 'pre-ofertă' - nu ajunsese încă în București, România, dar se pregătea. Deh, early adopter forever. Mai ales că auzisem prin tîrg că e vorba de o aplicație de teleportare mediată de niște extratereștri prietenoși.
De fapt, normal, la momentul respectiv, voiam să fiu șofer Uber. Vara lui 2013 m-a calificat ca un șofer bunicel - sau, mă rog, foarte norocos, după caz. Însă portbagajul mașinuței mele n-ar fi trecut testul Uber. 
Dacă n-am avut parte de carte, aștept filmul. Deci, direct teleportarea aia - așa cum sper că se va ajunge, în niște ani, din punctul A în punctul B.

Pînă atunci, însă: Uber a lansat recent un concurs pentru utilizatori - cei care aduc 100 de prieteni în aplicație, cîștigă garantat un iPhone 7. Adu, deci, 100 de prieteni în aplicație cu ajutorul codului care ți s-a generat la înregistrare, iar Uber te premiază cu un iPhone 7. Această ofertă e valabilă pentru toți utilizatorii Uber până pe 30 noiembrie ! 
Iar dacă nu ești utilizator, tot ce trebuie să faci este să îți faci cont pe Uber.com/App, să introduci codul promoțional NOIEMBRIE și ai prima cursă gratuită, în limita a 25 de lei. Începe apoi să recomanzi Uber prietenilor tăi și intri automat în cursa pentru iPhone. 

No comments :

Post a Comment