Saturday, September 24, 2016

cu părinții la campionatul național de joacă

Pînă foarte de curînd mă jucasem doar cu adulți și liceeni. Dar de două săptămîni încoace, vrînd-nevrînd, trebuie să mă joc cu zeci de elevi ceva mai mici - între 6 și 15 ani. Am cam încurcat-o...  

Drept care,
Planul A: săptămîna care vine sînt în Slatina, tot cu liceeni, după-amiezile. Însă în niște dimineți, poate reușesc să mă strecor alături de niște elevi mai mici, să învăț cîte ceva de la alți adulți, cu nervi mai tari.
Planul A+: Mirela Retegan, Antrenorul Părinților, a pornit într-un turneu prin țară cu Campionatul Național de Joacă pentru Părinți - iar duminică 16 octombrie, între orele 10-13, se va afla la Iași. Ceea ce vă doresc și vouă, pentru că joaca... eh, ce-aș putea spune eu despre joacă, de care să nu fi auzit nimeni altcineva...?
Dacă vreți să o cunoașteți pe Mirela, dacă vreți să petreceți alături de ea trei ore de joacă, dacă vreți să aflați direct de la Antrenorul Părinților cum să le atrageți și să le mențineți atenția copiilor proprii, înscrieți-vă și participați la acest eveniment.


Probabil că Mirela n-o să apară, la Iași (sau, pe 19 noiembrie, la Bacău, tot în partea asta de lume), desculță sau cu flori în păr ca în fotografiile de pe website-ul ei - dar cercetătorii ăia britanici, care îi tot furnizează lui Nic Sârbu materiale pentru rubrica lui din Cațavencii, au demonstrat deja că florile au efect limitat asupra copiilor. Spre deosebire de cel asupra părinților - deci, haideți.