Wednesday, July 22, 2015

geanina, o tânără mămică din iași, are nevoie de ajutorul tău !

Geanina Lisenchi, o tanara mamica din Iasi, se lupta sa traiasca pentru fetita sa  de 7 ani. Ea a fost diagnosticata in 2013 cu tumora cerebrala, ependimom anaplazic gr.3, iar pana in acest moment a fost operata pe creier de doua ori, la Iasi. Rezultatele, insa, nu au fost cele promise de medici.

Starea de sanatate a Geaninei s-a agravat in ultima perioada, tumora se extinde pe zi ce trece, iar o operatie in strainatate este singura sansa la viata. O operatie ale carei costuri depasesc 60000 Euro.

Geanina are nevoie de ajutorul tau pentru a strange aceasta suma de bani care inseamna sansa la o viata normala: “Va marturisesc ca cel mai mare vis al meu este sa traiesc, sa dansez la nunta fiicei mele si sa am ocazia sa ma bucur de lucrurile firesti ale vietii.”

 “Dati-i bani lui mami ca sa se faca sanatoasa si bine!” este mesajul emotionant transmis in cadrul unui interviu de Melisa, fetita Geaninei care, la doar 7 ani, lupta alaturi de mama ei, strangand fiecare banut pentru operatie.

Fiecare leu conteaza! Daca doresti sa o ajuti pe Geanina sa redevina un om sanatos,  poti face donatii in contul deschis pe numele LISENCHI IONELA GEANINA la Banca Transilvania, Iasi:
EUR RO86BTRLEURCRT0073429701
RON RO88BTRL02401201734297XX
SWIFT BTRLRO22
tel. 0752955755 (sotul Geaninei)


Mai multe informatii despre evolutia Geaninei, precum si rezultatele ultimelor analize sunt disponibile pe https://lgeanina.wordpress.com/ sau pe pagina de facebook https://www.facebook.com/lisenchigeanina.

No comments :

Post a Comment