Monday, May 18, 2015

salvați copiii. cu mult mai mult decît cu 2%.

Venirea primăverii coincide și cu perioada aceea din an, știți voi, în care trebuie să-și pui problema către ce organizație non-profit redirecționezi acei 2% din impozitul pe venit corespunzător anului fiscal anterior. 
Cică ar trebui să explic: de ce să faci asta ? Dar cititorii mei o știu prea bine, așa că singurul răspuns la întrebarea asta e: pentru că poți, frate ! Ai bani de dat la stat pe studii de fezabilitate care expiră înainte de a putea fi utilizate sau pe celebrele terenuri de sport în pantă ? Mai bine nu...

Mai bine, în cazul de față, pentru reducerea mortalităţii infantile. În ultimii ani, Salvaţi Copiii a dotat 54 maternităţi şi secţii de nou-născuţi din Bucureşti şi din ţară cu echipamente medicale performante în valoare de aproape cinci milioane de lei şi a dezvoltat programe de educaţie parentală pentru părinţi şi copiii acestora din comunităţi defavorizate. 



Suma investită pînă în prezent provine din fondurile colectate anii trecuţi din campania 2%, susţinerea companiilor şi a persoanelor fizice. Pentru că România continuă să se mențină pe primul loc în Uniunea Europeană în clasamentul nefericit al mortalității infantile, cu valori mai mult decît duble faţă de media europeană. 
Pentru că poți, da ? Pînă pe 25 mai.

No comments :

Post a Comment