Sunday, July 6, 2014

filmează oriunde - de la omega la omega


Mergeți mult cu bicicleta ? Vă cățărați pe pietroaie mai măricele ? Faceți scufundări ? 
Eu nu - none of the above. Cel puțin zilele astea... Dar tot aș folosi o cameră video sport - fie ca să filmez pe un traseu urban, dar de la alt nivel decît cel al umărului sau al șoldului, fie s-o montez, pur și simplu, pe mașină (ca să mă pot lăuda cu măiestrimea-mi în evitarea vreunui accident). 

Pentru așa ceva, mi-a fost semnalată, deci (și o semnalez și eu mai departe), camera Omega Full HD OMCDVR235 de la Elanko.ro. Iat-o:

   

V-ați prins cum funcționează astea, nu ? Se montează pe ghidon sau pe cască (inclusiv în apă, da?). FullHD. Display LCD 2.4'', senzor tactil. Rezolutie 12 Mega. Fișier video H.264. Și multe altele, pe care vă invit să le cercetați în detaliu - căci interesul meu este să vizitați, în număr cît mai mare, pagina de prezentare a camerei Omega Full HD OMCDVR235 :)

Bine, o să mai precizez aici doar că vine cu următoarele accesorii standard: suport cască, suport ghidon, carcasă rezistentă la apă, ventuză. Ca să nu credeți că, după ce vă luați camera, sînteți nevoiți s-o lipiți, pe undeva, cu scotch. Căci scotch-ul dăunează sănătății, se știe...