Wednesday, July 2, 2014

ai blog? participă la campania vara bloggerilor în perioada 27 iunie – 24 august și cîștigă premii fabuloase, în valoare de peste 15000 lei !


Ai blog? BlogAwards te invita sa participi in perioada 27 Iunie – 24 August la campania Vara Bloggerilor 2014, dotata cu premii de peste 15.000 de lei.
BlogAwards organizeaza competitia Vara Bloggerilor 2014, concurs cu premii totale in valoare de peste 15.000 lei, ale carui sponsori sunt: DDD, A2Tech, Allkids, Dwyn, Epilatpro, Photofancy, PowerLaptop, Vegis, Clinica Stomatologica Dental Praxis, Agentia de Turism DTS, QuickMobile si SmartProtection (este posibil ca noi sponsori sa se alature pe parcurs).
BlogAwards organizeaza, in parteneriat media cu Blogatu.rocompetitia Vara Bloggerilor 2014, concurs cu premii totale in valoare de peste 15.000 lei, ale carui sponsori sunt: DDD, A2Tech, Allkids, Dwyn, Epilatpro, Photofancy, PowerLaptop, Vegis, Clinica Stomatologica Dental Praxis, Agentia de Turism DTS, QuickMobile si SmartProtection.


Competitia Vara Bloggerilor 2014 se desfasoara in mai multe etape, conform urmatorului calendar:
Etapa de inscriere a bloggerilor participanti: 27 Iunie – 27 Iulie
Etapa de participare a bloggerilor in campaniile individuale din cadrul concursului Vara Bloggerilor 2014: 27 Iunie – 24 August
Jurizarea campaniilor de catre fiecare sponsor in parte: 24 August – 30 August
Anuntarea castigatorilor: 1 Septembrie
Campaniile Vara Bloggerilor 2014 si premiile acordate in cadrul fiecarei campanii:
Participa si poti castiga o excursie pentru doua persoane, cu mic dejun si transport dus-intors cu autocarul incluse, pentru 5 nopti, in camera dubla, in perioada 08.09-13.09.2014, la Hotel Perla 3*, Nisipurile de Aur, Bulgaria.
2.     Campania A2Tech
Participa si poti castiga unul dintre urmatoarele premii in bani:
- 450 lei pentru bloggerul clasat pe prima pozitie,
- 250 lei pentru bloggerul clasat pe a doua pozitie
- 150 lei pentru bloggerul clasat pe a treia pozitie
3.     Campania Allkids
Participa si poti castiga unul dintre urmatoarele premii in bani:
- 500 lei pentru bloggerul clasat pe prima pozitie,
- 200 lei pentru bloggerul clasat pe a doua pozitie
- 100 lei pentru bloggerul clasat pe a treia pozitie
4.     Campania Dwyn
Participa si poti castiga doua tablete!
5.     Campania Epilatpro
Participa si poti castiga unul dintre urmatoarele premii:
- Voucher in valoare de 400 lei pentru bloggerul clasat pe prima pozitie
- Voucher in valoare de 200 lei pentru bloggerul clasat pe a doua pozitie
- Voucher in valoare de 100 lei pentru bloggerul clasat pe a treia pozitie.
6.     Campania Photofancy
Participa si poti castiga unul dintre urmatoarele premii:
- Bloggerul clasat pe prima pozitie va primi cadou o camera foto Nikon D3200 cu obiectiv 18-55 in valoare de 2400 lei.
- Bloggerul clasat pe a doua pozitie va primi cadou o masa de ping-pong personalizata “ipong”
- Bloggerul clasat pe a treia pozitie va primi cadou un voucher pentru cumparaturi la PhotoFancy in valoare de 250 lei.
- PREMIU SPECIAL: unul dintre blogeri va fii invitat in luna octombrie de la PhotoFancy la “ECOMfest – Targul Magazinelor Online in Bucuresti” (pentru Live-Blogging, Facebook etc. pentru PhotoFancy + surprize)
Participa si poti castiga unul dintre urmatoarele premii:
Locul 1: O baterie noua pentru laptop-ul casitgatorului
Locul 2: Un HDD caddy pentru montarea unui HDD in locul unitatii optice a laptop-ului + 2GB RAM DDR2 sau 4GB DDR3 (in functie de tipul de memorie acceptata de laptop-ul castigatorului)
Locul 3: Un HDD caddy pentru montarea unui HDD in locul unitatii optice a laptop-ului
Urmatoarele 5 locuri vor castiga o curatare gratuita de praf a sistemului de racire a laptop-ului. (In cazul in care clientul nu este din Bucuresti, laptop-ul va trebui trimis prin curier, costurile fiind suportate de catre acesta)
8.     Campania Vegis
Participa si poti castiga unul dintre urmatoarele premii:
Locul I – Tableta E-BODA REVO R80 BT 7.85″
Locul II – Voucher de 250 lei pentru cumparaturi
Locul III – Voucher de 150 lei pentru cumparaturi
Participa si poti castiga o excursie pentru doua persoane, cu mic dejun si transport dus-intors cu autocarul incluse, pentru 5 nopti, in camera dubla, in perioada 08.09-13.09.2014, la Hotel Perla 3*, Nisipurile de Aur, Bulgaria.
Participa si poti castiga o excursie pentru doua persoane, cu mic dejun si transport dus-intors cu autocarul incluse, pentru 5 nopti, in camera dubla, in perioada 08.09-13.09.2014, la Hotel Perla 3*, Nisipurile de Aur, Bulgaria.
Participa si poti castiga unul dintre cele 5 superbe gadget-uri:
Oregon Sport Video Camera Atcmini Rezistenta La Apa
Nike Fuel Band Black Ice Size S
Samsung Galaxy Gear Fit Black
Trekstor Pyrus Mini Red E-Book Reader
Trekstor Pyrus Mini Red E-Book Reader 199.90 lei
Participa si castiga folii de protectie foarte rezistente pentru smartphone-uri si tablete:
Bloggerii clasati pe pozitiile 1-4 isi aleg cate 2 produse la alegere, in ordinea clasamentului. Locul 1 va primi, pe langa premiu, si un voucher de 50% valabil pentru oricare 10 produse comandate de pe site-ul smartprotection.ro (o reducere de min 225 ron – max 890 ron in functie de produsele alese). Bloggerii clasati pe pozitiile 5 – 20 vor primi cate un produs la alegere.
Participa si poti castiga unul dintre cele trei premii in bani:
- Bloggerul clasat pe prima pozitie va primi 500 lei
- Bloggerul clasat pe a doua pozitie va primi 200 lei
- Bloggerul clasat pe a treia pozitie va primi 100 lei
Perioada si modul de desfasurare
Concursul se desfasoara in perioada 27 Iunie – 24 August si cuprinde 10 campanii individuale (este posibil ca pe parcurs sa lansam mai multe campanii). Fiecare participant se poate inscrie cu cel putin unul sau cel mult trei articole in fiecare campanie individuala. Fiecare campanie individuala are propriul sau regulament si propriul sponsor. Fiecare campanie este jurizata individual, de catre fiecare sponsor in parte, care acorda note de la 1 la 10 (cu zecimale, pentru o mai buna departajare) fiecarui articol participant. Notele se vor acorda imediat dupa incheierea perioadei de inscriere a articolelor in campaniile individuale, adica in perioada 24 August – 30 August.
Regulament
Bloggerii inscrisi in Concursul Vara Bloggerilor pot alege la ce campanii participa (un blogger poate participa la o singura campanie, la cinci sau la toate campaniile), insa cei care se inscriu la minim 75% dintre campanii (minim 8 campanii dintre cele 10) au parte de multe beneficii. Toti participantii care se inscriu la minim 75% din campanii au sansa de a castiga una dintre cele doua tablete E-Boda oferite bloggerilor ocupanti ai primelor doua locuri in Clasamentul concursului Vara Bloggerilor.
Foarte important:
- Daca un blogger participa la o singura campanie, poate castiga oricare din premiile aferente acelei campanii.
- Toate linkurile din articolele inscrise in concurs trebuie sa fie de tip “dofollow”. Articolele care cuprind linkuri de tip “nofollow” nu sunt luate in calcul pentru jurizare.
Clasament:
Clasamentul concursului Vara Bloggerilor se realizeaza in functie de notele primite de la fiecare sponsor in parte. Fiecare sponsor va acorda note de la 1 la 10 fiecarui articol participant. Notele vor avea zecimale, astfel ca lupta va fi foarte stransa. Primii 2 bloggeri din clasamentul Vara Bloggerilor (in urma adunarii notelor primite de la advertiseri din cadrul fiecarei campanii individuale) vor primi cate o tableta E-Boda. Bloggerii clasati pe pozitiile 3-10 ale clasamentului Vara Bloggerilor primesc cate un cadou surpriza. Un blogger se poate inscrie cu minim un articol si cel mult trei articole la o singura campanie. Premiile fiecarei campanii individuale vor fi acordate de catre sponsori, in termen de 45 de zile de la finalizarea jurizarii. Daca noi sponsori se vor alatura Concursului Vara Blogurilor, unele campanii vor fi lansate mai tarziu, insa inainte de 15 Iulie. Perioada de lansare a campaniilor este cuprinsa intre 27 Iunie -15 Iulie.
Un blogger se poate inscrie cu minim unul si cu maxim trei articole. Sponsorul jurizeaza fiecare articol in parte si acorda o nota de la 1 la 10 (cu zecimale) fiecarui articol. Articolul cel mai bine notat (daca bloggerul scrie mai mult de un articol pentru o campanie) din cadrul fiecarei campanii individuale intra in calcul pentru clasamentul concursului Vara Bloggerilor.
Premii:
Pentru a castiga un premiu in cadrul unei campanii individuale, un participant trebuie sa scrie minim un articol si maxim 3 articole in cadrul acelei campanii. Sponsorul fiecarei campanii in parte va juriza fiecare articol participant.
Se vor acorda atat premii in cadrul fiecarei campanii individuale, cat si premii in tablete si premii in gadget-uri bloggerilor clasati pe primele 10 pozitii ale clasamentului Vara Bloggerilor.
Participa si castiga!
Despre BlogAwards
BlogAwards.ro este primul site din Romania care organizeaza, incepand din Martie 2011, campanii si concursuri pentru bloggeri.

No comments :

Post a Comment