Monday, March 3, 2014

creative fitness - ffffără limite


Așa să știți: pe 13, 15, 16 și 18 martie are loc o nouă tură de Creative Fitness StudioȘtiu ceva fondatori de la Friends Advertising și, apoi, artificieri la Fundația Friends for Friends - două instituții pe care le-am urmărit cu toți ochii. Doar unul dintre ei a făcut băi decisive de teatru labirint (propriile noastre 'ateliere de creativitate' desfășurate prin Asociația Epsilon III din 2008 încoace). Dar ei, la FFFF, au sigur mai multe tobe :)  

Despre ce e vorba? Cu cuvintele lor: 
Creative Fitness Studio este un curs intensiv de descoperire, stimulare și dezvoltare a creativității ce pune accentul pe soluții practice la problemele care ne frământă zilnic în plan profesional sau personal. Rezolvarea metodică a unor probleme reale printr-un proces creativ structurat le dă participanților ocazia să dezvolte competențele dorite prin practică, cât și să deprindă obiceiuri și comportamente care îi vor ajuta să depășească cu mai multă ușurință situații problematice sau stresante. 
Mult mai spectaculos este, însă, cu pozele lor... N-am văzut în viața mea atîtea gropițe la un loc :) Luați de-aici...Post by Creative Fitness Studio.


Drept care, așa să știți: pe 13, 15, 16 și 18 martie se derulează o nouă tură de Creative Fitness StudioNo comments :

Post a Comment