Sunday, November 6, 2016

eclipsa și zorile

ZorileStore.ro se află la ediția cu numărul cinci de Black Friday - intitulată, anul ăsta, Eclipsa de prețuri. Ca orice eclipsă care se respectă și pe care o merităm, campania de Black Friday din acest an începe pe 18 noiembrie și aduce reduceri de pînă la 60% la toate categoriile de produse.

Și e de pomenit (din nou) de ZorileStore.ro pentru că, așa cum ziceam și în august, magazinul lor online comercializează încălțăminte Clarks. Găsiți niște mostre în secțiunea pantofi casual.

Pe Clarks i-am descoperit în decembrie 2008, cu ocazia unei expediții în Liverpool. Am luat mai multe perechi, pentru că UK era deja în criză, și le-am purtat, cu rîndul, pînă s-au făcut zob și/sau pînă le-am înlocuit cu altele luate, în aprilie 2012, din Manchester. Nu știu cum să zic, dar, de pildă, viața mea de șofer ar fi fost cu totul diferită fără pantofii Clarks. Din păcate, nu pot să vă pun nici-o poză, căci script-ul celor de la ZorileStore.ro e mai șmecher, așaa - însă le găsiți pe toate pe-aici
Dincolo de pasul în plus pe care trebuie să-l faceți ca să ajungeți la poze, dacă m-ați întîlnit din decembrie 2008 încoace (dar doar pînă în vara anului trecut) nu purtam altceva decît Clarks. Din păcate, acest lucru a fost posibil doar atîta vreme cît puteam avea drumuri prin UK. Pentru că acești Clarks nu sînt, de principiu, chiar ieftini (piele, GORE-TEX, cusături cu ață din păr de unicorn adolescent, din astea), ceea ce presupune că sînt mai accesibili doar la ei acasă, prețul lor la o franciză din România e absolut scandalos. 

Și aici intră în joc eclipsa de prețuri de la ZorileStore.ro - ceea ce vă doresc și vouă !     


No comments :

Post a Comment